Jaarlessen

Peuterdans

Staat u kleine spruit ook nooit stil als het zijn favoriete idolen hoort, dan is peuterdans zeker iets voor hem/haar.
Meer info

Streetdance

Bij streetdance wordt er gedanst op vaak wat snellere muziek met een flinke beat erin. In combinatie met de bewegingen die heel strak of juist heel vloeiend zijn, vormt dit een flitsend effect. Streetdance is niet gewoon dansen, het vereist techniek, originele pasjes, ritmegevoel, ambitie en passie. Denk maar als de films zoals Step Up, Honey, Make It Happen,…
Meer info

Hiphop

Hip hop is een dansstijl die vraagt om veel energie, creativiteit, goed kunnen isoleren en combineren met je lichaamsdelen en ritmegevoel. Het combineert zachte en ruwe bewegingen. Hip hop is opgebouwd uit verschillend hip hop subdansstijlen zoals: popping, locking, waving, housing, wacking, krumping, old style, new style.
Meer info

Cheerleaden

Cheerleaden is vooral populair in Amerika, maar ook bij ons wordt de sport steeds bekender. Er zijn verschillende categorieën, waarbij wij voor pomdance hebben gekozen. Dit houdt in dat er gedanst wordt met echte 'pompoms' in combinatie met strakke bewegingen.
Meer info

Ballet

De bedoeling van deze balletles is om op een creatieve en authentieke manier bezig te zijn met de klassieke dans. We beginnen telkens met een korte opwarming gevolgd door enkele oefeningen aan de barre en uiteindelijk gaan we "au milieu". Er zal in deze les gewerkt worden aan hun techniek en lenigheid. Maar eveneens zal ook hun eigen creativiteit aan bod komen.
Meer info

Kleuterdans

Staat uw kleine spruit ook nooit stil als het zijn favoriete idolen hoort? Dan is deze les zeker iets voor hen! In deze lessen ontdekken kinderen op speelse wijze de mogelijkheden van hun lichaam.
Meer info

Kinderdans

Voor de kids die niet kunnen stilzitten en al zingend en dansend door het leven willen gaan, is dit uurtje dé grote uitlaatklep! Een uitgebreide les voor kinderen die héél graag dansen en hierin de nodige basis willen leren om later nog een keuze te maken in dansstijl.
Meer info

Jeugd

Zit jij vol (dans)energie, hou je van muziek, maar nog meer van dansmoves? Werk je het liefst aan choreo’s die je uitdagen om passen te onthouden en deze goed uit te voeren? In deze les staat er hip hop, freestyle en streetdance op het programma, dus veel variatie en afwisseling.
Meer info

Studio

Ben je minstens 21 jaar en heb je weinig of geen danservaring of ben je op latere leeftijd gestart? Dan kan je terecht bij ‘studio’. Uiteraard blijft dansplezier centraal staan in de lessen.
Meer info

Breakdance

Breakdance is een heel aparte stijl van dans. Het is een mix van dans, spectaculaire moves en originaliteit. Deze dynamische dansvorm vereist een serieuze lichaamsbeheersing. Ook je lichaam krijgt een stevige training!
Meer info

Modern

Bij moderne dans zijn natuurlijke bewegingen zoals rollen, vallen, springen, … de basis en worden emoties als uitgangsvorm gebruikt. Expressie en improvisatie zijn net zo belangrijk als techniek en plezier. Deze stijl is bevrijdend, ontspannend en 'aardend'.
Meer info

Losse lessen

Fit & Shape

Fit & Shape is de allround groepsles om zowel conditie als spieren aan te pakken. In het fit-gedeelte werken we met een simpele choreografie en intervaloefeningen. In de shape komen alle spiergroepen aan bod op muziek van alle stijlen en tijden. Een zeer complete workout voor zowel beginners als gevorderden. Geen voorkennis nodig, iedereen kan instappen.
Meer info

Zumba

Dit uurtje is pure fun met opzwepende muziek waarop de typische bewegingen van salsa, merengue, cumbia, calypso, reggaeton, maar ook flamenco en hip hop aangeleerd worden. De pasjes zijn gemakkelijk en door iedereen te volgen. Zumba® is conditie opbouwen en afslanken.
Meer info
Week rooster