20210627_173226.jpg

Anne Rasschaert

Anne is ondertussen een vaste waarde geworden binnen ons docententeam. Ze is in 2011 begonnen bij Kmove en is nog steeds van de partij. Met haar diploma dansdocent van Danskant en haar job als begeleider in een kinderopvang maakt ze van iedere les een hele belevenis. Ze heeft 2 jaar gewerkt in een buitenschoolse opvang en werkt ondertussen in de administratieve wereld. Dit alles neemt niet weg dat ze een zwak heeft voor jonge kinderen. Dit verhaal is begonnen als een hobby maar is een beetje uit de hand gelopen en ze kan zich intussen geen leven meer inbeelden zonder dat er dans bij aan te pas komt. Anne haar engelengeduld is een eigenschap die zeer goed van pas komt tijdens haar lessen peuter- en kleuterdans.​

748825C7-51DC-46E1-937D-813E7EA5F8EA.heic

De eerste beelden die al dansend van Britt gemaakt zijn, waren op een podium bij Kmove. Ondertussen danst ze nog steeds met evenveel enthousiasme. In 2016 kreeg ze de vraag of ze zelf geen dansles wou geven en daar moest Britt niet lang over nadenken! 5 jaar later is dansles geven een passie geworden. Naast haar studie voor laborante vindt ze het super fijn om met kinderen bezig te zijn. Haar speelse energie komt goed van pas tijdens haar lessen. Ze geeft graag haar energie door aan onze dansers!

155505909_10225189602876315_6253684656395449218_n.jpg

Els is in 2013 begonnen met het geven van groepslessen. Niet alleen Zumba maar ook BBB, Fit&Shape, high intensity en pilates. Ze is altijd sportief geweest maar ze heeft voornamelijk gevoetbald op hoog niveau. Na het krijgen van haar kids voelde ze dat de sportkriebels toch niet helemaal verdwenen waren. Ze heeft een cursus zumba instructeur gevolgd. In 2014 is ze begonnen bij Kmove en nog steeds komt ze met veel plezier lesgeven!

Britt Reekmans

Els Maesen 

unnamed.png

Evelien Natens

Van zodra Evelien kon stappen, begon ze ook al te dansen, en nog steeds danst ze met veel plezier! Ze is bij ons begonnen als instappertje en na bijna 20 jaar heeft de dansmicrobe haar nog steeds in de greep. Ze is in 2020 afgestudeerd als kleuterleerkracht en in 2021 behaalde ze haar diploma lager onderwijs. Deze diploma’s komen goed van pas om van elke dansles een heuse belevenis te maken. Evelien is elk jaar ook een vaste waarde op zowel de minidansstage als op de kinder dansstage.

407AEADB-B7E2-422E-9259-8A2F0FA9FA7D.jpeg

Filip behaalde een bachelor in Sport en Personal training en heeft zich toegespitst op het trainen van onze nieuwe generatie breakdancers. Zelf heeft hij met zijn breakdance crew al verschillende Belgische titels behaald. Filip zijn moves werden ook al gebruikt voor verschillende producties zoals Studio 100, Ketenet, Shelter TV…

Om zichzelf nog dieper te specialiseren heeft hij zich bijgeschoold in LA, Londen, Amsterdam en Parijs. Hij is dus de geknipte persoon om onze kinderen toppers in breakdance te maken!

unnamed-2.jpg

Gitte is onze jongste docent. Ze is op jonge leeftijd beginnen dansen bij ons en al snel voelde ze een voorkeur voor Moderne Dans. Op haar 15de heeft ze cheer ontdekt en dat was ook meteen iets voor haar! Ze geeft in de zomervakanties verschillende sport- en danskampen omdat met kinderen bezig zijn een ideale ontspanning is voor haar! Mede daardoor heeft ze in 2018 haar diploma animator behaald. Gitte studeert momenteel voor leerkracht lager onderwijs en ze geeft graag haar Cheer vibes door aan onze dansers!

Filip Gombeer

Gitte Tutenel

FDF88B69-7370-432D-A0C8-6CD43C78BCCD.jpeg

Hanne Jacquemyn

Hanne danst al sinds haar 4 jaar. Ze heeft zich toegespitst op Jazz maar heeft ook al van vele andere stijlen geproefd zoals hiphop, steeetdance en urban. Toch blijft haar hartje bij de moderne dans. Sinds kort heeft ze een opleiding recreatieve dans gevolgd en heeft haar stage bij ons gedaan. Ze geeft ondertussen al 4 jaar kleuterdans. Ook heeft ze een diploma van Sherborne bewegingspedagogiek waar zij al een jaartje ervaring in knuffelgym heeft opgedaan. In het dagelijkse leven is Hanne ondersteuner in het gewone en buitengewoon onderwijs. Hanne is dus de ideale persoon voor onze lessen kleuterdans!

unnamed-3.jpg

Toen Ine 9 jaar was leerde ze onze dansschool kennen en is sindsdien niet meer vertrokken. 10 jaar geleden besloot zij dan ook haar passie en kennis door te geven aan anderen en behaalde ze haar Initiator Diploma bij de Vlaamse Trainersschool. Ine is in het dagelijkse leven kinderverzorgster en werkt in een buitenschoolse opvang. In betere handen kunnen de dansers dus niet zijn tijdens de les. Ine leert onze dansers voornamelijk de basis van streetdance en hiphop aan via techniek en choreo.

unnamed.jpg

Iris ontdekte haar liefde voor dans toen ze startte met haar eerste hiphop lessen. Haar passie voor deze stijl groeide en bracht haar op 15 jarige leeftijd in een selectieteam onder leiding van Filip Gombeer (onze docent breakdance). Vanaf dat moment ging de bal al snel aan het rollen. Ze assisteerde in de lessen hiphop en streetdance voor kinderen van de lagere school en behaalde in 2014 haar diploma als dansanimator bij Danskant.

Los van de ingenieursstudies die ze in 2015 startte, zijn de danskriebels nooit verdwenen. Iris deed altijd haar uiterste best om alles te combineren en wil bij Kmove de dansende ingenieur worden die met veel passie en enthousiasme haar danskriebels zal doorgeven aan de jonge generatie in de lessen streetdance.

Ine Van Eynde

Iris De Vos

IMG_6209.jpg

Jonas Verstraeten

Jonas is op zijn 15de begonnen met dansen bij Kmove. In 2008 is hij afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en behaalde hij zijn diploma dansanimator en dansinstructeur bij Danskant. Ondertussen geeft hij al 12 jaar les bij Kmove en is hij niet meer weg te denken bij ons in de dansschool. In 2018 voelde hij de studeerkriebels weer bovenkomen en behaalde hij zijn diploma dansdocent recreatieve dans aan de Vlaamse Trainerschool. In de schoolvakanties kan je hem vaak terugvinden op verschillende danskampen maar ook op de sportkampen van de gemeente.

thumbnail_image1.jpg

Laurien De Backer

Laurien geeft al een aantal jaar BBB bij ons. Ze is begonnen met zelf Zumba te volgen en is dan in de voetsporen van haar docent getreden. Na veel twijfel heeft ze toch de sprong gewaagd en nu geeft ze al 2,5jaar Zumba/BBB vol passie! Tijdens haar lessen weet ze perfect welke oefeningen en houdingen goed zijn voor welke spieren, dit dankzij de cursus die ze gevolgd heeft bij Power. Na elke les voel je je moe maar voldaan en zijn je batterijen weer volledig opgeladen.

244867996_934007130860579_3304952109224612747_n.jpg

Margot Cochez

Margot is een dansende studente kinesitherapie. 

Margot is een 21 jarige dansende studente kinesitherapie. Ze is beginnen dansen op haar 4 jaar. Doorheen de jaren heeft ze verschillende stijlen gedanst in verschillende dansscholen waaronder vooral hiphop. Op haar 16 is ze eventjes gestopt met dansen om haar te focussen op haar studies maar de danskriebels bleven. In 2018 is Margot dansles beginnen geven en heeft ze elk jaar gezocht naar een nieuwe uitdaging. Ze is dan ook enorm blij dat ze bij ons de les urban mag geven. 

Schermafbeelding 2021-10-04 om 09.16.34.png

Thomas Solia

Modern