top of page
10FFE9EE-FCBA-4F79-A6AC-D8F899C370A8.jpeg

Anne Rasschaert

Instappertjes

Anne is ondertussen een vaste waarde geworden binnen ons docententeam. Ze is in 2011 begonnen bij Kmove en is nog steeds van de partij. Met haar diploma dansdocent en begeleider in een kinderopvang maakt ze van iedere les een hele belevenis. Anne heeft een administratieve job maar kan zich geen leven zonder dans voorstellen. Ze is erg zorgzaam en heeft een engelengeduld, eigenschappen die goed van pas komen bij onze allerkleinste dansers.

748825C7-51DC-46E1-937D-813E7EA5F8EA.heic

Instappers & Hiphop

 

De eerste beelden die al dansend van Britt gemaakt zijn, waren op een podium bij Kmove. Ondertussen danst ze nog steeds met evenveel enthousiasme. In 2016 kreeg ze de vraag of ze zelf geen dansles wou geven en daar moest Britt niet lang over nadenken! Zoveel jaar later is dansles geven een passie geworden. Naast haar studie voor farmaceutisch laboratoriumtechnoloog vindt ze het super fijn om met kinderen bezig te zijn. Haar speelse energie komt goed van pas tijdens haar lessen. Ze geeft graag haar energie door aan onze dansers!

IMG_0387.JPG

Zumba

 

Els is in 2013 begonnen met het geven van groepslessen. Niet alleen Zumba maar ook BBB, Fit&Shape, high intensity en pilates. Ze is altijd sportief geweest maar ze heeft voornamelijk gevoetbald op hoog niveau. Na het krijgen van haar kids voelde ze dat de sportkriebels toch niet helemaal verdwenen waren. Ze heeft een cursus zumba instructeur gevolgd. In 2014 is ze begonnen bij Kmove en nog steeds komt ze met veel plezier lesgeven!

Britt Reekmans

Els Maesen 

IMG_0391.JPG

Evelien Natens

Instappers

 

Van zodra Evelien kon stappen, begon ze ook al te dansen, en nog steeds danst ze met veel plezier! Ze is bij ons begonnen als instappertje en na bijna 20 jaar heeft de dansmicrobe haar nog steeds in de greep. Ze is in 2020 afgestudeerd als kleuterleerkracht en in 2021 behaalde ze haar diploma lager onderwijs. Deze diploma’s komen goed van pas om van elke dansles een heuse belevenis te maken. Evelien is elk jaar ook een vaste waarde op zowel de minidansstage als op de kinder dansstage.

IMG_0392.JPG

Gitte is onze jongste docent. Ze is op jonge leeftijd beginnen dansen bij ons en al snel voelde ze een voorkeur voor Moderne Dans. Op haar 15de heeft ze cheer ontdekt en dat was ook meteen iets voor haar! Ze geeft in de zomervakanties verschillende sport- en danskampen omdat met kinderen bezig zijn een ideale ontspanning is voor haar! Mede daardoor heeft ze in 2018 haar diploma animator en in 2022 haar diploma hoofdanimator behaald. Gitte studeert momenteel voor leerkracht lager onderwijs en ze geeft graag haar Cheer vibes door aan onze dansers!

Cheer

 

IMG_0393.JPG

Hanne danst al sinds haar 4 jaar. Ze heeft zich toegespitst op Jazz maar heeft ook al van vele andere stijlen geproefd zoals hiphop, steeetdance en urban. Toch blijft haar hartje bij de moderne dans. Sinds kort heeft ze een opleiding recreatieve dans gevolgd en heeft haar stage bij ons gedaan. Ze geeft ondertussen al 6 jaar kleuterdans. Ook heeft ze een diploma van Sherborne bewegingspedagogiek waar zij al een jaartje ervaring in knuffelgym heeft opgedaan. In het dagelijkse leven is Hanne ondersteuner in het gewone en buitengewoon onderwijs. Hanne is dus de ideale persoon voor onze lessen kleuterdans!

Instappertjes

 

Gitte Tutenel

Hanne Jacquemyn

IMG_0390.JPG

Ine Van Eynde

Atelier, Initatie, Hiphop,
Studio & Tiktok Dance

Toen Ine 9 jaar was leerde ze onze dansschool kennen en is sindsdien niet meer vertrokken.13 jaar geleden besloot zij dan ook haar passie en kennis door te geven aan anderen en behaalde ze haar Initiator Diploma bij de Vlaamse Trainersschool. Ine is in het dagelijkse leven kinderverzorgster in een buitenschoolse opvang. In betere handen kunnen de dansers dus niet zijn tijdens de les. Ine leert onze dansers voornamelijk de basis van streetdance en hiphop aan via techniek en choreo.

311035531_628064155648347_1903713412132832981_n.jpg

Streetdance

 

Jenthe begon met dansen op 4-jarige leeftijd. Ze werd allround opgeleid, maar houdt het meest van de urban stijlen (hiphop, streetdance en girly). Door de jaren heen maakte ze deel uit van wedstrijdteams onder leiding van Fundi Omari en Samuel Chan. In 2015 behaalde ze haar diploma initiator actuele dans en ging ze aan de slag als dansdocent. Jenthe studeerde drie jaar geleden af in bedrijfscommunicatie en werkt sindsdien als HR consultant. Ze combineerde haar studies en job steeds met haar wekelijkse danslessen en verschillende workshops, zoals Katama Jazz en Boost Your Style. 

278924778_1049278292671364_4291778841206085720_n.jpg

Atelier, Initiatie & Streetdance

 

Jonas is op zijn 15de begonnen met dansen bij Kmove. In 2008 is hij afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en behaalde hij zijn diploma dansanimator en dansinstructeur bij Danskant. Ondertussen geeft hij al 13 jaar les bij Kmove en is hij niet meer weg te denken bij ons in de dansschool. In 2018 voelde hij de studeerkriebels weer bovenkomen en behaalde hij zijn diploma dansdocent recreatieve dans aan de Vlaamse Trainerschool. In de schoolvakanties kan je hem vaak terugvinden op verschillende danskampen maar ook op de sportkampen van de gemeente.

Jenthe Aerts

Jonas Verstraeten

image1.jpeg

Lise Moens

Atelier & Girly Hiphop

 

Lise is een 25 jarige danseres die in het dagelijks leven voor de klas in het lager onderwijs staat. 

Al van kleins af aan is ze gebeten door de dansmicroben. Na een aantal stijlen uitgeprobeerd te hebben ging haar voorkeur uit naar (girly) hiphop, streetdance. 

Om haar creativiteit te kunnen delen met anderen geeft ze sinds 2019 dansles aan verschillende leeftijden. Sinds 2021 heeft ze ook wat geproefd van het wedstrijdleven in de danswereld. 

Ze houdt ervan om dansers te zien groeien, nieuwe moves aan te leren en vooral plezier te zien maken. 

IMG_0394.JPG

Margot Cochez

Margot is een dansende studente kinesitherapie. Ze is beginnen dansen op haar 4 jaar. Doorheen de jaren heeft ze verschillende stijlen gedanst in verschillende dansscholen waaronder vooral hiphop. Op haar 16 is ze eventjes gestopt met dansen om haar te focussen op haar studies maar de danskriebels bleven. In 2018 is Margot dansles beginnen geven en heeft ze elk jaar gezocht naar een nieuwe uitdaging. Ze is dan ook enorm blij dat ze bij ons de lessen Urban en Fusion mag geven en de kans krijgt om een wedstrijdteam op te richten.

CBB4F938-7346-4C40-91F8-FB8A76D92B70.png

Wietse De Ryck

Bboy

 

...

Urban, Fusion & Urban Dance Formation

 

bottom of page