top of page
IMG_4369.PNG

Anke Herremans

Break

Hallo, ik ben Anke
Iemand met een passie voor breakdance die niet zal stoppen, ik studeer verpleegkunde in Leuven na deze studies ga ik misschien ook een kans wagen voor bij de hondenbrigade van de federale politie te geraken maar mijn grootste droom en doel? Dat zijn de Olympische Spelen.

10FFE9EE-FCBA-4F79-A6AC-D8F899C370A8.jpeg

Instappertjes 

 

Anne is ondertussen een vaste waarde geworden binnen ons docententeam. Ze is in 2011 begonnen bij Kmove en is nog steeds van de partij. Met haar diploma dansdocent en begeleider in een kinderopvang maakt ze van iedere les een hele belevenis. Anne heeft een administratieve job maar kan zich geen leven zonder dans voorstellen. Ze is erg zorgzaam en heeft een engelengeduld, eigenschappen die goed van pas komen bij onze allerkleinste dansers.

748825C7-51DC-46E1-937D-813E7EA5F8EA.heic

Instappers & Hiphop

 

De eerste beelden die al dansend van Britt gemaakt zijn, waren op een podium bij Kmove. De dansmicrobe heeft haar niet meer losgelaten. Ondertussen danst ze nog steeds met evenveel enthousiasme, zowel op als naast het podium.Ze heeft verschillende stijlen geprobeerd zoals Urban, Modern, Ragga, Girly, Hiphop, Streetdance... maar haar hart ligt toch bij Hiphop. In 2016 kreeg ze de vraag of ze zelf geen dansles wou geven en daar moest Britt niet lang over nadenken! Na een interne opleiding van 2 jaar was ze er helemaal klaar voor. Zoveel jaar later is dansles geven een passie geworden en zou ze zich geen jaar meer zonder dansen kunnen inbeelden. Naast haar studie voor farmaceutisch laboratoriumtechnoloog is ze ook graag met kinderen bezig. Buitens dansles geeft ze ook nog verschillende kampen tijdens de schoolvakanties. Haar speelse energie komt goed van pas tijdens haar lessen. Ze geeft graag haar energie door aan onze dansers!

Anne Rasschaert

Britt Reekmans

IMG_0387.JPG

Els Maesen

Zumba

 

Els is in 2013 begonnen met het geven van groepslessen. Niet alleen Zumba maar ook BBB, Fit&Shape, high intensity en pilates. Ze is altijd sportief geweest maar ze heeft voornamelijk gevoetbald op hoog niveau. Na het krijgen van haar kids voelde ze dat de sportkriebels toch niet helemaal verdwenen waren. Ze heeft een cursus zumba instructeur gevolgd. In 2014 is ze begonnen bij Kmove en nog steeds komt ze met veel plezier lesgeven!

693F40D9-25EF-483F-AFD9-EA1422B6D011.jpeg

Febe heeft al van in het 2de kleuterklasje de danskriebels. Ze vindt het geweldig om op het podium te stralen. Ze is altijd gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en gaat dit jaar assisteren bij Jonas. Ze heeft in heel veel stijlen ervaring, zoals: ballet, hedendaags, jazz, streetdance, …. Naast dansen studeert ze economische wetenschappen waar ze zich later ook wil in uit bereiden. In de vakanties kan je haar nergens anders vinden dan in Spanje, het strand met een zalig weertje is zeker iets voor haar. Ze vindt het geweldig om met kinderen om te gaan en heeft uiteraard al heel veel zin om samen met jullie te dansen!

Assistent Initiatie

 

WhatsApp Image 2024-06-19 at 17.10.41.jpeg

Vanaf het moment dat Febe op 3-jarige leeftijd haar eerste danspasjes zette bij Kmove, was ze meteen verkocht.

Dansen is sindsdien een belangrijk onderdeel geworden in haar leven. Ze heeft in haar danscarrière al bij verschillende dansgroepen vertoefd zoals: Hiphop, Streetdance, Urban, Girly, Fusion… En momenteel maakt ze ook deel uit van ons  wedstrijdteam UDF, waar ze haar vaardigheden verder kan ontwikkelen en verfijnen. Vorig jaar gaf Febe met veel plezier de Tiktokdancelessen, waarbij ze haar energie kon delen met haar dansers. Maar dit jaar gaat ze de uitdaging aan als docent Hiphop.

Naast haar passie voor dans heeft ze ook een grote liefde voor het werken met kinderen. Dit heeft haar ertoe gebracht om recent af te studeren als leerkracht lager onderwijs. Daarnaast kon je haar ook altijd vinden als leidster bij Chiro Esjeewee of als zwemleerkracht bij Baan 4.

Ze kijkt er enorm naar uit om haar kennis en liefde voor dans over te brengen op de volgende generatie dansers, en hen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Hiphop

 

Febe Demarsin

Febe Vander Meeren

att.gnILvKJMlVH1C6K8WPH5cAFGHvX5zRQLi8_049qLQX4.jpg

Gitte Tutenel

Cheer

Gitte is op jonge leeftijd beginnen dansen bij ons en al snel voelde ze een voorkeur voor moderne dans. Op haar 15de heeft ze cheer ontdekt en dat was ook meteen iets voor haar! Ze geeft in de zomervakanties verschillende sport- en danskampen omdat met kinderen bezig zijn een ideale ontspanning is voor haar! Mede daardoor heeft ze in 2018 haar diploma animator en in 2022 haar diploma hoofdanimator behaald. Gitte is een leerkracht lager onderwijs en ze geeft graag haar Cheer vibes door aan onze dansers!

IMG_0393.JPG

Instappertjes & Instappers

 

Hanne danst al sinds haar 4 jaar. Ze heeft zich toegespitst op Jazz maar heeft ook al van vele andere stijlen geproefd zoals hiphop, steeetdance en urban. Toch blijft haar hartje bij de moderne dans. Sinds kort heeft ze een opleiding recreatieve dans gevolgd en heeft haar stage bij ons gedaan. Ze geeft ondertussen al 6 jaar kleuterdans. Ook heeft ze een diploma van Sherborne bewegingspedagogiek waar zij al een jaartje ervaring in knuffelgym heeft opgedaan. In het dagelijkse leven is Hanne ondersteuner in het gewone en buitengewoon onderwijs. Hanne is dus de ideale persoon voor onze lessen kleuterdans & voor de kids van het 1e leerjaar. 

IMG_0390.JPG

Initiatie & Studio

 

Toen Ine 9 jaar was leerde ze onze dansschool kennen en is sindsdien niet meer vertrokken.13 jaar geleden besloot zij dan ook haar passie en kennis door te geven aan anderen en behaalde ze haar Initiator Diploma bij de Vlaamse Trainersschool. Ine is in het dagelijkse leven kinderverzorgster in een buitenschoolse opvang. In betere handen kunnen de dansers dus niet zijn tijdens de les. Ine leert onze dansers voornamelijk de basis van streetdance en hiphop aan via techniek en choreo.

Hanne Jacquemijn

Ine Van Eynde

311035531_628064155648347_1903713412132832981_n.jpg

Jenthe Aerts

Streetdance

 

Jenthe begon met dansen op 4-jarige leeftijd. Ze werd allround opgeleid, maar houdt het meest van de urban stijlen (hiphop, streetdance en girly). Door de jaren heen maakte ze deel uit van wedstrijdteams onder leiding van Fundi Omari en Samuel Chan. In 2015 behaalde ze haar diploma initiator actuele dans en ging ze aan de slag als dansdocent. Jenthe studeerde af in bedrijfscommunicatie en werkt sindsdien als HR consultant. Ze combineerde haar studies en job steeds met haar wekelijkse danslessen en verschillende workshops, zoals Katama Jazz en Boost Your Style. 

278924778_1049278292671364_4291778841206085720_n.jpg

Jonas Verstraeten

Jonas is op zijn 15de begonnen met dansen bij Kmove. In 2008 is hij afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en behaalde hij zijn diploma dansanimator en dansinstructeur bij Danskant. Ondertussen geeft hij al 13 jaar les bij Kmove en is hij niet meer weg te denken bij ons in de dansschool. In 2018 voelde hij de studeerkriebels weer bovenkomen en behaalde hij zijn diploma dansdocent recreatieve dans aan de Vlaamse Trainerschool. In de schoolvakanties kan je hem vaak terugvinden op verschillende danskampen maar ook op de sportkampen van de gemeente.

215551612_4541713529218503_6115336948949719113_n.jpg

Laura Bonnez

Modern & Showdance

...

Initiatie & Streetdance

 

image1.jpeg

Lise Moens

Atelier & Girly Hiphop

 

Lise is een 25 jarige danseres die in het dagelijks leven voor de klas in het lager onderwijs staat. 

Al van kleins af aan is ze gebeten door de dansmicroben. Na een aantal stijlen uitgeprobeerd te hebben ging haar voorkeur uit naar (girly) hiphop, streetdance. 

Om haar creativiteit te kunnen delen met anderen geeft ze sinds 2019 dansles aan verschillende leeftijden. Sinds 2021 heeft ze ook wat geproefd van het wedstrijdleven in de danswereld. 

Ze houdt ervan om dansers te zien groeien, nieuwe moves aan te leren en vooral plezier te zien maken. 

CBB4F938-7346-4C40-91F8-FB8A76D92B70.png

Lore Neyens

Modern

 

...

IMG_0394.JPG

Margot Cochez

Urban, Contemporary & UDF

 

Margot is een dansende studente kinesitherapie. Ze is beginnen dansen op haar 4 jaar. Doorheen de jaren heeft ze verschillende stijlen gedanst in verschillende dansscholen waaronder vooral hiphop. Op haar 16 is ze eventjes gestopt met dansen om haar te focussen op haar studies maar de danskriebels bleven. In 2018 is Margot dansles beginnen geven en heeft ze elk jaar gezocht naar een nieuwe uitdaging. Ze is dan ook enorm blij dat ze bij ons de lessen Urban en Contemporary mag geven en de kans krijgt om een wedstrijdteam op te richten.

bottom of page