CBB4F938-7346-4C40-91F8-FB8A76D92B70.png

Anne Rasschaert

Instappertjes

Anne is ondertussen een vaste waarde geworden binnen ons docententeam. Ze is in 2011 begonnen bij Kmove en is nog steeds van de partij. Met haar diploma dansdocent van Danskant en haar job als begeleider in een kinderopvang maakt ze van iedere les een hele belevenis. Ze heeft 2 jaar gewerkt in een buitenschoolse opvang en werkt ondertussen in de administratieve wereld. Dit alles neemt niet weg dat ze een zwak heeft voor jonge kinderen. Dit verhaal is begonnen als een hobby maar is een beetje uit de hand gelopen en ze kan zich intussen geen leven meer inbeelden zonder dat er dans bij aan te pas komt. Anne haar engelengeduld is een eigenschap die zeer goed van pas komt tijdens haar lessen peuter- en kleuterdans.​

748825C7-51DC-46E1-937D-813E7EA5F8EA.heic

Instappertjes en Instappers

 

De eerste beelden die al dansend van Britt gemaakt zijn, waren op een podium bij Kmove. Ondertussen danst ze nog steeds met evenveel enthousiasme. In 2016 kreeg ze de vraag of ze zelf geen dansles wou geven en daar moest Britt niet lang over nadenken! Zoveel jaar later is dansles geven een passie geworden. Naast haar studie voor farmaceutisch laboratoriumtechnoloog vindt ze het super fijn om met kinderen bezig te zijn. Haar speelse energie komt goed van pas tijdens haar lessen. Ze geeft graag haar energie door aan onze dansers!

IMG_0387.JPG

Zumba

 

Els is in 2013 begonnen met het geven van groepslessen. Niet alleen Zumba maar ook BBB, Fit&Shape, high intensity en pilates. Ze is altijd sportief geweest maar ze heeft voornamelijk gevoetbald op hoog niveau. Na het krijgen van haar kids voelde ze dat de sportkriebels toch niet helemaal verdwenen waren. Ze heeft een cursus zumba instructeur gevolgd. In 2014 is ze begonnen bij Kmove en nog steeds komt ze met veel plezier lesgeven!

Britt Reekmans

Els Maesen 

IMG_0391.JPG

Evelien Natens

Instappers

 

Van zodra Evelien kon stappen, begon ze ook al te dansen, en nog steeds danst ze met veel plezier! Ze is bij ons begonnen als instappertje en na bijna 20 jaar heeft de dansmicrobe haar nog steeds in de greep. Ze is in 2020 afgestudeerd als kleuterleerkracht en in 2021 behaalde ze haar diploma lager onderwijs. Deze diploma’s komen goed van pas om van elke dansles een heuse belevenis te maken. Evelien is elk jaar ook een vaste waarde op zowel de minidansstage als op de kinder dansstage.

IMG_0392.JPG

Gitte is onze jongste docent. Ze is op jonge leeftijd beginnen dansen bij ons en al snel voelde ze een voorkeur voor Moderne Dans. Op haar 15de heeft ze cheer ontdekt en dat was ook meteen iets voor haar! Ze geeft in de zomervakanties verschillende sport- en danskampen omdat met kinderen bezig zijn een ideale ontspanning is voor haar! Mede daardoor heeft ze in 2018 haar diploma animator en in 2022 haar diploma hoofdanimator behaald. Gitte studeert momenteel voor leerkracht lager onderwijs en ze geeft graag haar Cheer vibes door aan onze dansers!

Cheer

 

IMG_0393.JPG

Hanne danst al sinds haar 4 jaar. Ze heeft zich toegespitst op Jazz maar heeft ook al van vele andere stijlen geproefd zoals hiphop, steeetdance en urban. Toch blijft haar hartje bij de moderne dans. Sinds kort heeft ze een opleiding recreatieve dans gevolgd en heeft haar stage bij ons gedaan. Ze geeft ondertussen al 4 jaar kleuterdans. Ook heeft ze een diploma van Sherborne bewegingspedagogiek waar zij al een jaartje ervaring in knuffelgym heeft opgedaan. In het dagelijkse leven is Hanne ondersteuner in het gewone en buitengewoon onderwijs. Hanne is dus de ideale persoon voor onze lessen kleuterdans!

Instappertjes

 

Gitte Tutenel

Hanne Jacquemyn

IMG_0390.JPG

Ine Van Eynde

Atelier, Initatie, Hiphop en Studio

 

Toen Ine 9 jaar was leerde ze onze dansschool kennen en is sindsdien niet meer vertrokken.10 jaar geleden besloot zij dan ook haar passie en kennis door te geven aan anderen en behaalde ze haar Initiator Diploma bij de Vlaamse Trainersschool. Ine is in het dagelijkse leven kinderverzorgster en werkt in een buitenschoolse opvang. In betere handen kunnen de dansers dus niet zijn tijdens de les. Ine leert onze dansers voornamelijk de basis van streetdance en hiphop aan via techniek en choreo.

IMG_0388.JPG

Streetdance

 

Iris ontdekte haar liefde voor dans toen ze startte met haar eerste hiphop lessen. Haar passie voor deze stijl groeide en bracht haar op 15 jarige leeftijd in een selectieteam onder leiding van Filip Gombeer (onze docent breakdance). Vanaf dat moment ging de bal al snel aan het rollen. Ze assisteerde in de lessen hiphop en streetdance voor kinderen van de lagere school en behaalde in 2014 haar diploma als dansanimator bij Danskant.

Los van de ingenieursstudies die ze in 2015 startte, zijn de danskriebels nooit verdwenen. Iris deed altijd haar uiterste best om alles te combineren en wil bij Kmove de dansende ingenieur worden die met veel passie en enthousiasme haar danskriebels zal doorgeven aan de jonge generatie in de lessen streetdance.

278924778_1049278292671364_4291778841206085720_n.jpg

Atelier, Initiatie en Streetdance

 

Jonas is op zijn 15de begonnen met dansen bij Kmove. In 2008 is hij afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en behaalde hij zijn diploma dansanimator en dansinstructeur bij Danskant. Ondertussen geeft hij al 12 jaar les bij Kmove en is hij niet meer weg te denken bij ons in de dansschool. In 2018 voelde hij de studeerkriebels weer bovenkomen en behaalde hij zijn diploma dansdocent recreatieve dans aan de Vlaamse Trainerschool. In de schoolvakanties kan je hem vaak terugvinden op verschillende danskampen maar ook op de sportkampen van de gemeente.

Iris De Vos

Jonas Verstraeten

CBB4F938-7346-4C40-91F8-FB8A76D92B70.png

Lise Moens

Atelier en Girly Hiphop

 

IMG_0394.JPG

Margot Cochez

Margot is een 22 jarige dansende studente kinesitherapie. Ze is beginnen dansen op haar 4 jaar. Doorheen de jaren heeft ze verschillende stijlen gedanst in verschillende dansscholen waaronder vooral hiphop. Op haar 16 is ze eventjes gestopt met dansen om haar te focussen op haar studies maar de danskriebels bleven. In 2018 is Margot dansles beginnen geven en heeft ze elk jaar gezocht naar een nieuwe uitdaging. Ze is dan ook enorm blij dat ze bij ons de lessen Urban en Fusion mag geven. 

IMG_0396.JPG

Thomas Solia

Modern

 

In Thomas zijn leven is dans het belangrijkste woord. Al vanaf 4 jarige kleuter danste hij voor tv en op zijn 7 jaar ging hij voor het eerst naar de dansschool. Later leerde hij verschillende stijlen kennen zoals moderne dans, klassieke dans en tapdans. Doorheen de jaren volgde hij vele binnen en buitenlandse workshops. Na het behalen van zijn bachelor in het lager onderwijs, ging hij zich meer focussen op het geven van danslessen. Ondertussen is hij al 7 jaar een vaste waarde bij Kmove.

Urban en Fusion

 

CBB4F938-7346-4C40-91F8-FB8A76D92B70.png

Tobias Corthouts

Bboy